Warning: Illegal string offset 'Title' in /home/virtualki/26857/wp-content/themes/revolution/functions.php on line 7
Parówki i kiełbaski | Polsoja

Parówki i kiełbaski

PAROWKI

Parówki i kiełbaski sojowe to bezpieczna i smaczna alternatywa dla wielkoprzemysłowych mięsnych parówek. Zawierają wyłącznie białka roślinne, niską zawartość tłuszczu i bogate mieszanki naturalnych przypraw i dodatków. Niepowtarzalny smak i aromat zawdzięczają między innymi naturalnemu wędzeniu. Jak wszystkie nasze produkty nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Parówki i kiełbaski można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Podgrzewać można je w wodzie, na patelni, na grillu lub w piekarniku. Świetnie smakują także jako dodatek do zup, wegetariańskiego bigosu i zapiekanek.

Proponujemy 4 wersje smakowe parówek i kiełbasek sojowych.

Parówki sojowe ŚNIADANIOWE

Tradycyjne śniadaniowe parówki sojowe to dobry wybór na pierwszy posiłek dnia dla dzieci i dorosłych. Składają się w 100% z surowców roślinnych, dlatego stanowią bezpieczną i smaczną alternatywę dla wielkoprzemysłowych mięsnych parówek. Zawierają łatwo przyswajalne białko sojowe, wapń, żelazo. Posiadają korzystny profil kwasów tłuszczowych. Nie zawierają cholesterolu, konserwantów oraz są wytworzone z soi niemodyfikowanej genetycznie.

Parówki sojowe CLASSIC

Tradycyjne parówki sojowe, uwielbiane przez dzieci i dorosłych. Składają się w 100% z surowców roślinnych, dlatego stanowią bezpieczną i smaczną alternatywę dla wielkoprzemysłowych mięsnych parówek. Zawierają wyłącznie białka roślinne. Parówki można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Można je podgrzewać w wodzie, smażyć na patelni, piec na grillu lub w piekarniku. Nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Do przygotowania produktu użyto soi niemodyfikowanej genetycznie.

Parówki sojowe CHILI

Soczyste parówki z meksykańską nutą chilli składają się w całości z surowców roślinnych. Pikantne parówki szczególnie przypadną do gustu osobom preferującym ostrzejsze smaki. Zawierają wyłącznie białka roślinne. Można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Znakomicie nadają się do podgrzewania w wodzie, smażenia na patelni, pieczenia na grillu lub w piekarniku. Nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Produkt posiada certyfikat GMO Free.

Kiełbaski sojowe WĘDZONE

Wyśmienite kiełbaski sojowe o zaskakującym smaku, który trafia nawet w gusta konsumentów o najbardziej tradycyjnych upodobaniach. Niepowtarzalny smak i aromat zawdzięczają między innymi naturalnemu wędzeniu. Kiełbaski składają się w 100% z surowców roślinnych i są bogatym źródłem białek roślinnych. Można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Znakomicie nadają się do podgrzewania w wodzie, smażenia na patelni, pieczenia na grillu lub w piekarniku. Nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Produkt posiada certyfikat GMO Free.

Copyright ' 2016 Polsoja. Wszystkie prawa zastrzeżone.